Sommarlov presenterar årets tema


Foto: Mattias Ankrah

I dag meddelade tv-programmet Sommarlov att de vill sprida vänskap och kompisanda under årets sommarlov. I år börjar programmet den 8 juni och programledare i år är Malin Olsson, Alexander Hermansson, Angelika Prick, Markus Granseth samt den nya programledaren Ida On. Marianne Mörck återvänder också som ubåtskaptenen Kapten Doris och självklart kommer både Sommarskuggan samt Vinterskuggan vara med.

I år har programmet ett kompistema och tanken är att Sommarlov ska sprida vänskap samt kompisanda bland Sveriges alla barn. De kommer starta en kompisklubb i sommar som alla får vara med i. De kommer också prata om vad en bra kompis är, hur man själv ska vara och vem som faktiskt kan vara en kompis… en klasskompis, ett gosedjur, en mormor eller kanske ett husdjur?

Nytt för i år är att programmet kommer spelas in utan publik. Detta på grund av den pågående coronapandemin. Men annars är det precis som vanligt med artister på fredagar och serier. Några av de serier som visas är: Skattsökarna, Fåret Shaun och Familjen Valentin.


Vad är din reaktion?

Love Love
6
Love
Fail Fail
7
Fail
Läskigt Läskigt
2
Läskigt
WHAT!? WHAT!?
10
WHAT!?
Gulligt Gulligt
9
Gulligt
LOL LOL
5
LOL
OMG OMG
4
OMG
Coolt Coolt
9
Coolt
Arg Arg
9
Arg