Om Duggan

Vad är Duggan?

Duggan är en ny svensk sajt som riktar sig mot de yngre internet-användarna. Här strävar vi efter att dagligen leverera artiklar om leksaker, spel, djur, filmer, tv, vetenskap, skolan, teknik, pyssel, kändisar, smaskiga recept och mycket annat för målgruppen

Vi ser till att inget olämpligt eller stötande material postas på sajten utan allt som publiceras här ska vara anpassat för målgruppen. Målet är helt enkelt att leverera intressanta och underhållande artiklar som håller en lättsam ton.

För att förbli en säker plats på nätet så finns det inga möjligheter på Duggan att kommentera, utan läsare kan endast uttrycka sig genom att trycka på våra reaktionsknappar på de individuella artiklarna.

Även om Duggan riktar sig till de lite yngre internetanvändarna så kommer vissa artiklar att innehålla information för föräldrar. Till exempel om det finns relevant information om något spel innehåller våldsamheter eller var de kan få tag i en viss leksak, så ska föräldrar kunna få mer detaljerad information om det.

Data

Duggan lagrar inte våra besökares uppgifter och de kan därav inte användas för att identifiera eller kontakta en enskild person.

Reklam

Duggan finansernas med hjälp av reklam och samarbeten. Vi strävar efter att alltid se till att reklamen inte är olämplig för våra besökare.