Nu kan du spela som Brigitte Lindholm i Overwatch!


I går kväll så släppte Blizzard den nya Overwatch-karaktären Brigitte Lindholm på spelets servrar. Brigitte är Torbjörns dotter och slåss med en stor sköld samt en morgonstjärna. Hon är en support-karaktär och kan därför ge sina medspelare extra hälsa och armor.

I spelet så säger Brigitte saker som ”Kom igen allihopa!”, ”Ta lite skydd!” och ”Jag fixar dig”. Rösten görs av Matilda Smedius som även är rösten för Lola i tv-serien Charlie och Lola. 

Overwatch är en förstapersonsskjutare där lag med sex spelare måste samarbeta för att besegra motståndarlaget. Detta görs genom att säkra och försvara kontrollpunkter eller eskortera en nyttolast tvärs över kartan.

Spelet innehåller så kallade lootlådor som innehåller kosmetiska belöningar som inte påverkar spelet. Dessa lådor kan köpas för riktiga pengar men kan också fås genom att bara spela spelet. Inga andra extra kostnader döljer sig i spelet och Blizzard har lovat att allt framtida innehåll ska släppas gratis.

Åldersgränsen för Overwatch ligger på tolv år för att det innehåller icke verkligt våld mot människoliknande figurer. Lite gameplay från spelet kan beskådas i klippet nedan.

Spelet är släppt till Xbox One, Windows och PlayStation 4.


Vad är din reaktion?

Love Love
7
Love
Fail Fail
10
Fail
Läskigt Läskigt
5
Läskigt
WHAT!? WHAT!?
3
WHAT!?
Gulligt Gulligt
1
Gulligt
LOL LOL
8
LOL
OMG OMG
6
OMG
Coolt Coolt
9
Coolt
Arg Arg
2
Arg