Halloween-firande på nöjesparkerna


Nästa månad är det dags för Halloween igen och som vanligt kommer många av Sveriges nöjesparker hålla extra öppet under höstlovet för att fira denna läskiga högtid.

Vi har tidigare skrivit om att Liseberg kommer få fler läbbiga attraktioner men andra ställen i Sverige kommer också göra det.

Bland annat så kommer Skara Sommarland förvandlas till Scary Sommarland. Hela tivolidelen kommer förvandlas till ett Halloweenområde med pumpor, nya matupplevelser, sagoläsning och halloweenväsen. Scary Sommarland slår upp portarna den 26 oktober klockan 11:00 och kostar 269 kronor för vuxna samt 249 kronor för barn.

Mer information om Scary Sommarland hittar du via knappen nedan
Läs mer om Scary Sommarland

Även nöjesparken Furuvik kommer ha Halloweenfirande i år. De erbjuder sju dagars Halloweenfirande och kusligheter från den 26 oktober. I år kommer besökarna att bjudas på en helt ny Halloweenattraktion för de riktigt modiga och en ny Hallonweenaktivitet för alla åldrar. Exakt vad det blir avslöjas dock inte förrän senare i september. Priset för Halloween med åkband på Furuvik ligger på 330 för alla över 13 år och 299 kronor för barn. Utan åkband kostar det 169 kronor för barn och 199 kronor för alla över 13 år.

Mer information om Halloween på Furuvik hittar du via knappen nedan
Läs mer om Halloween på Furuvik

Självklart har vi inte glömt bort Gröna Lund som i år kommer erbjuda sitt läskigaste skräckhus någonsin. Skräckhuset heter Sekten och där kommer besökarna att få tampas med klaustrofobiska gångar, obehagliga sektmedlemmar, mörka ritualer samt onda makter som gör allt för att du aldrig ska komma ut igen.

Tycker man det låter läskigt så kommer det också finnas ett område för yngre med pumpor, snälla häxor och barnföreställningar.

Under Halloweenfirandet på Gröna Lund kommer alla attraktioner, förutom Flygande Mattan, hållas öppna om vädret tillåter. Totalt bjuder Halloween på Gröna Lund på 31 attraktioner

Priset för Halloween på Gröna Lund ligger mellan 399 och 430 kronor.

Mer information om Halloween på Gröna Lund hittar du via knappen nedan
Läs mer om Halloween på Gröna Lund


Vad är din reaktion?

Love Love
9
Love
Fail Fail
2
Fail
Läskigt Läskigt
7
Läskigt
WHAT!? WHAT!?
5
WHAT!?
Gulligt Gulligt
3
Gulligt
LOL LOL
10
LOL
OMG OMG
8
OMG
Coolt Coolt
1
Coolt
Arg Arg
4
Arg