Fortnite släpps till Android under sommaren


Battle Royale
Tidigare i år så släpptes Fortnite till mobiltelefoner fast då bara till iOS. Men nu har Epic sagt att Fortnite släpps till Android under sommaren. Exakt när under sommaren är oklart men man får väl hoppas på att det inte kommer dröja allt för länge.

Fortnite på telefonen är precis samma spel som det du spelar på datorn eller konsolen. Det går också att spela spelet mot eller med spelare på andra plattformar och röstchatta oberoende av var du spelar det.

Fortnite Battle Royale är ett actionspel där 100 spelare landar på en ö och som sedan måste samla på sig vapen och föremål för att skjuta ner varandra. Spelaren eller laget som blir sist kvar av de hundra spelarna vinner. En stor del av spelet går ut på att skjuta varandra med spelets olika vapen. Våldet i spelet är mer åt serietidningshållet än realistiskt men i slutändan är det fortfarande så att man skjuter på varandra.

Spelet är tillgängligt på Xbox One, PlayStation 4, Windows, macOS och iOS. Under sommaren kommer det även att släppas till Android. Fortnite Battle Royale är gratis att spela men det finns möjlighet att spendera pengar i spelet för kosmetiska föremål.

En videogenomgång (på engelska) om spelets innehåll kan ses i klippet nedan.


Vad är din reaktion?

Love Love
5
Love
Fail Fail
7
Fail
Läskigt Läskigt
2
Läskigt
WHAT!? WHAT!?
10
WHAT!?
Gulligt Gulligt
8
Gulligt
LOL LOL
5
LOL
OMG OMG
3
OMG
Coolt Coolt
11
Coolt
Arg Arg
8
Arg