Den 19 oktober börjar Halloween på Gröna Lund


Haloween

I år kommer nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm starta sin Halloween den 19 oktober. Då är hela nöjesfältet förvandlat till ett stort Halloweenfirande med skräckhus och läskiga områden av olika grad. I år kommer också det nya skräckhuset Ghost Ship ha premiär.

Ghost ship är ett ett orientaliskt skepp som bär på en tusenårig förbannelse. Skeppets besättning går inte att finna någonstans, men de olika rummen i drakbåtens slitna inre vittnar om mörka händelser. Innanför skeppets skrov döljer sig nämligen en ondska från en tusen år gammal förbannelse. Så lyder historien bakom Gröna Lunds nya skräckhus till årets Halloweenfirande. Den som vågar gå ombord på Ghost Ship kommer att behöva ta sig igenom 750 kvadratmeter skräck, fördelat på tre våningar och en 200 meter lång labyrint. Åldersrekommendation för Ghost Ship ligger på 13 år utan vuxen.

Gröna Lunds Halloween-firande börjar den 19 oktober och avslutas igen den 4 november. Inträde kostar runt 400 kronor. Förutom alla spökhus så kommer parkens samtliga åkattraktioner vara öppna så länge vädret tillåter det.


Vad är din reaktion?

Love Love
11
Love
Fail Fail
3
Fail
Läskigt Läskigt
14
Läskigt
WHAT!? WHAT!?
8
WHAT!?
Gulligt Gulligt
4
Gulligt
LOL LOL
1
LOL
OMG OMG
10
OMG
Coolt Coolt
2
Coolt
Arg Arg
5
Arg